Newsroom & Blog

Packshot Poppenspelers

Packshot Puppeteers coath

Ontzorging van je productbeelden en packshots nodig?

We horen regelmatig zwaar zuchten als we het over het maken van packshots, productfotografie -en video hebben.  Blijkbaar wordt niet iedereen warm van de gedachte om honderden producten voor te bereiden (te strijken, te strikken, op te poetsen, ..) te shooten, ze vervolgens vrijstaand te maken voor de ene marktplaats, met een schaduw te zetten op de eigen webshop en om ze nog eens in een hogere resolutie in een andere hoek te sturen naar de pers.  Straf :-).

Gelukkig vinden wij dat allemaal geweldig. En ontzorgen we je graag bij het maken van je packshots. Hoe meer, hoe liever zelfs!

Kunnen we ook creatief zijn vraag je je af? Natuurlijk! Voor de Levi’s customizing social campagne van Maasmechelen Village, ging de muziek op max en deden we de producten dansen in een GIFje. 

Voor Bpost moest het ook even anders. We maakten 360° spins van hun nieuwe verpakking en haalden veren en de nylon draad boven om de toepassingen van die verpakking te demonstreren. 

Packshot Puppeteers
Packshot Puppeteers B-post

newsletter, newsroom

Over studio360

studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s.  Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Contacteer ons

Wil je ook meer conversies en minder retours? Wij kunnen helpen! 

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849

FAQ'S

Socials