faq

frequently asked questions

De meest gestelde vragen op een rijtje

Bij studio360 werken we met een prijs per beeld. Dat wil zeggen dat er afhankelijk van het soort packshot dat je wil, het aantal beelden en de gewenste afwerking een prijs per beeld wordt berekent.

Een afgewerkt packshot kost bij studio360 gemiddeld €15. Is de oplage groter dan 100 beelden? Dan gaat die prijs per beeld nog omlaag.

Bij studio360 werken we in 4 fases:

In de 1e fase vertel jij ons waarnaar je juist op zoekt bent. Ook leer je ons beter kennen. Ben je nog niet helemaal zeker? Geen paniek, we geven je graag advies.

In de 2e fase maken we een template van de positionering, belichting, camera-instellingen en afwerking. Waarom? Als we jouw specifieke voorkeuren kennen, kunnen we bij grote oplagen snel te werk gaan. Ben je tevreden met de template? Dan laten we onze beeldbewerkers erop los in fase 3.

Fase 4 is delivery. Wist je dat we vanaf we je pakketje hebben ontvangen, binnen de 24 uur het eindresultaat kunnen afleveren? Kwaliteit op een snelle en kostenefficiënte manier, da's het voordeel van werken met studio360.

Absoluut! Wij bekijken jouw specifieke behoeften steeds met de nodige marketingbril. Ben je dus niet helemaal zeker van welke soort fotografie en/of videocontent jouw onderneming nodig heeft? Dan voorzien we je van concreet en gepast advies. De koffie krijg je er gratis bovenop. Overtuigd? Dan beginnen we toch meteen te shooten?

Ja hoor! Dankzij onze instant upload, kan jij evensnel jouw packshots bewonderen als iemand die zich in België bevindt. Het enige wat jij moet, is ons jouw producten opsturen. Meer weten over onze internationale diensten? Lees er hier alles over!

De GS1-standaarden stellen organisaties in staat om vlot informatie te identificeren, vast te leggen en te delen, waardoor een gemeenschappelijke taal ontstaat die systemen en processen over de hele wereld ondersteunt. Vertaald naar packshotfotografie betekent dit advies op maat voor hoe producten vanaf 1 januari 2020 moeten worden gefotografeerd – zowel online als offline, zowel in 2D als voor 360 fotografie. En zowel onze studio’s als onze datalevering zijn klaar voor de toekomst.

Contact

Heb je een andere vraag?

Is je vraag nog niet beantwoord? Geen paniek! We helpen je graag op weg!

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849

FAQ'S

Socials