internationale services.

Service zonder grenzen

Actief buiten België?

Is uw bedrijf buiten België gevestigd? Geweldig – onze workflow stelt ons in staat om over de grenzen heen te denken en te werken. Dat betekent dat u kunt genieten van alle voordelen van het werken met studio360, zelfs als we kilometers van elkaar verwijderd zijn. Onze unieke aanpak garandeert een persoonlijke service op maat van uw behoeften. Is jouw merk klaar voor een hogere conversie?

Waarom voor studio360 kiezen?

De voordelen van studio360

Snelle oplevering

Visuals kunnen klaar zijn vanaf 24 uur na de levering van jouw producten

Betere resultaten

Bereik hogere conversiepercentages en een lager aantal retourzendingen

Omnichannel-proof

Ontvang content die klaar is voor online én offline gebruik

Onestopstudio

Alles wat je je maar kunt wensen, onder één dak

Blijf betrokken

Blijf (online) betrokken bij de shoots en geef live feedback

Scribble & Stone (Ierland)

Scribble & Stone is een Iers en ethisch juwelenbedrijf gevestigd in Dublin met een missie om fast fashion juwelen tot het verleden te laten behoren. Ze maken betaalbare juwelen van hoge kwaliteit met gebruik van hoogwaardige materialen en hadden visuele content nodig voor hun nieuwe collectie. We maakten foto’s en video’s van de juwelen op model en produceerden visuals voor banners en social media.

De uitdaging: 20 looks, 60 juwelen, 96 visual outputs, 1 dag.

De aanpak: 1 fotograaf, 1 assistent en 1 van onze studio’s

Het resultaat: 60+ model beelden, 20 video’s en 20 posts voor sociale media.

Pricing

Kwalitatieve packshots, vanaf €15,- per beeld

Bij studio360 geloven we dat kwaliteit niet duur hoeft te zijn. Daarom werken we per beeld, en niet per uur. Wist je dat je afhankelijk van het aantal stuks en het soort product al packshots kunt hebben vanaf €15 per stuk? Wil je meer weten? Vraag een vrijblijvende testshoot aan!

Business boosting visual content

Klaar om van jouw product de held van je merk te maken?

Wil je meer conversie en minder retours? Heeft je sociale media een visuele opkikker nodig? Heb je beelden nodig voor je presskits, een nieuwe catalogus of voor interne doeleinden? Wij helpen je graag, ongeacht de branche. Weet je niet zeker wat voor soort content je nodig hebt? Geen zorgen! Bij studio360 bieden we advies op maat voor jouw specifieke behoeften. Let’s meet!

Hoe we werken

Workflow @studio360

01. Intake

In een eerste fase vertel jij ons waarnaar je op zoekt bent en leren we je product zien door 'jouw ogen'. Ook leren we elkaar beter kennen. Ben je nog niet helemaal zeker van wat je nodig hebt? Geen zorg, we geven je graag zowel creatief als strategisch advies.

02. Set-up

In de tweede fase maken we jouw unieke packshot-ID. Dit zijn templates voor positionering, belichting, camera-instellingen en afwerking. Waarom? Zo kunnen we bij grote oplagen sneller werken én is de studio voor een volgende shooting in een handomdraai klaar.

03. Executie

In de derde fase laten we onze fotografen erop los. Zij zorgen dat jouw product op de juiste manier in beeld wordt gebracht, de benaming en de afwerking volgens jouw wensen worden volbracht en de beelden klaar zijn voor gebruik, zowel online als offline!

4. Aanlevering

Wist je dat we vanaf we je pakketje hebben ontvangen, we een speed service hebben waarbij we je beelden binnen de 24 uur kunnen afleveren? Kwaliteit op een snelle en kostenefficiënte manier, da's het voordeel van werken met studio360.

Testimonials

Wat onze klanten zeggen

Alle beelden staan online en ik ben super blij met het resultaat! Bedankt voor een fantastische samenwerking, zo snel en professioneel! Ik heb onze vaste partner gevonden. Nog eens bedankt, jullie zijn een top team!

Vicky Strawberry Secrets

studio360 denkt mee en reageert snel. Een verademing!

Silke Maasmechelen Village

We kregen meteen een test doorgestuurd zodat we snel op hetzelfde spoor zaten. Heerlijk, zo’n proactiviteit!

Gill Prophets

Het is heel moeilijk om mooie packshots van juwelen te nemen met die glanzende of gepolijste oppervlakken. studio360 is blijven finetunen tot we allebei tevreden waren over het resultaat.

Lore Lore Van Keer

Heel fijn om snel met mooie, gedetoureerde beelden aan de slag te kunnen gaan – zeker voor brillen geen gemakkelijke opdracht.

Laurence Laurence d'Ari

Alle beelden staan online en ik ben super blij met het resultaat! Bedankt voor een fantastische samenwerking, zo snel en professioneel! Ik heb onze vaste partner gevonden Nog eens bedankt, jullie zijn een top team!

Vicky Strawberry Secrets

It is a pleasure to be working with your team. We’ll surely come back with new products in no time!

Stéphane Le Bonpain

Lovely working with the ladies @studio360 – they made our products pop even more!

Stefaan Moonpops

Sinds mijn nieuwe beelden van studio360 online staan, is de verkoop op mijn site gestegen. I’m a fan.

Rob Caffènation

Benieuwd naar onze partners?

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849

FAQ'S

Socials