ons team.

Founding Lady

Nathalie

Met 25 jaar ervaring in creative advertising, digital en lifestyle omgevingen, zorgde deze combi voor de grondslag van het studio-concept dat werd gelegd 2018. Een snelle, kwalitatieve en high-end content service. De deuren gingen open in 2019. Wat oorspronkelijk begon met oog op fashion, ontwikkelde zich op vraag van klanten al snel in een veel ruimer aanbod. Een one-stop-studio voor alles wat met productinformatie te maken heeft, tot meten en wegen toe.

Wij kunnen de behoeften van vele klanten op een kwalitatieve, snelle en servicegerichte manier vervullen, waarbij wij hen helpen, terwijl zij zich richten op hun kernactiviteiten. Onze taak = uw producten er op hun best laten uitzien.

Nathalie

Meet the team

Natalia

Fotografie & Beeldbewerking

Natalia studeerde af in film om vervolgens haar liefde voor fotografie te herontdekken. Naast een scherp oog als productfotograaf en ervaring als styliste, kunnen haar gouden handen als geen ander hoogwaardige afbeeldingen retoucheren.

Indira

Indira

Styliste

Altijd opgewekt en geduldig is Indira onze vaste styliste die tovert met speldjes, clips en tape zodat ieder silhouette er perfect uitziet, of het nu op een echt model is of op onze ghost mannequin.

Brent

Brent

Studioverantwoordelijke/Fotograaf

Brent heeft een voorliefde voor alles wat met eten & kleding te maken. Zijn technisch inzicht in combinatie met zijn creatieve oog maakt hem de perfecte packshot-match.

Contact

Neem contact op met onze fotografen

Heb je een vraag? Of ben je klaar om te beginnen shooten? We helpen je graag!

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849