ons team.

Founding Ladies

Yolande & Nathalie

Samen hebben Yolande en Nathalie 40 jaar ervaring in creative advertising, digital en lifestyle omgevingen. Die combi zorgde voor de grondslag van het studio-concept dat ze legden in 2018. Een snelle, kwalitatieve en high-end content service. De deuren gingen open in 2019. Wat oorspronkelijk begon met oog op fashion, ontwikkelde zich op vraag van klanten al snel in een veel ruimer aanbod. Een one-stop-studio voor alles wat met productinformatie te maken heeft, tot meten en wegen toe.

Wij kunnen de behoeften van vele klanten op een kwalitatieve, snelle en servicegerichte manier vervullen, waarbij wij hen helpen, terwijl zij zich richten op hun kernactiviteiten. Onze taak = uw producten er op hun best laten uitzien.

Yolande

Nathalie

Meet our team

Pz279H_A

Mandy

Fotograaf

Mandy studeerde met onderscheiding af als Grafisch Ontwerper aan de AP Hogeschool in Antwerpen. Naast een arendsoog als productfotografe -en beeldbewerkster, gouden handen die prachtige breistukken maakt.

Indira

Indira

Styliste

Altijd opgewekt en geduldig is Indira onze vaste styliste die tovert met speldjes, clips en tape zodat ieder silhouette er perfect uitziet, of het nu op een echt model is of op onze ghost mannequin.

d64138ed-1871-0f4b-3ee5-ebfbdfebba5b-880x1024

Brent

Studioverantwoordelijke/Fotograaf

Brent heeft een voorliefde voor alles wat met eten & kleding te maken. Zijn technisch inzicht in combinatie met zijn creatieve oog maakt hem de perfecte packshot-match.

Contact

Neem contact op met onze fotografen

Heb je een vraag? Of ben je klaar om te beginnen shooten? We’re happy to help.

studio360 is the one-stop studio for product & packshot photography. Need a video? No problem. We produce any kind of business boosting visual product content. Our team photographs and edits free-standing 2D or 360° spins of your products, regardless of your industry.

office

Hessenplein 2
2000 Antwerp

Yolande: +32 477 20 60 62
Nathalie: +32 489 30 08 49