newsroom & blog.

newsletter, newsroom

Over studio360 - de video

Over studio360

Bij studio360 zijn we specialist in het maken van packshots, e-commerce beelden (met model), productfoto’s, productvideo’s en interactieve 360° beelden. Onze high-tech studios zorgen ervoor dat de producten worden geshoot, geëdit (incl vrijstaande beelden), juist benoemd worden en op de juiste formaten gezet worden. Daarna zijn de foto’s, video’s of interactieve 360° beelden klaar om geüpload te worden op je webshop, website en marktplaatsen. 

De combinatie van onze technologie, specialiteit en service maakt dat we kost-efficiënt werken en dat onze klanten ontzorgd worden in het hele proces van ontvangst goederen, over uitpakken, stomen, oppoetsen tot klaarzetten, fotograferen onder de beste en vooral consistente omstandigheden, indien nodig bewerken en vervolgens weer inpakken voor verzending.

Wat we shooten? Alles wat online verkocht kan worden, van juwelen tot kerstversiering – van sokken tot skijassen – van handtassen tot kaarsen – van zeep tot koffiemachines – van speelgoed tot potten en pannen, … Voor grote volumes (+500 stuks) en indien gewenst of  XXL producten (hoger dan 2m) komen onze fotografen graag tot bij jou, al dan niet met één van onze studios. 

Waarom doen we wat we doen? Omdat we een verschil willen maken voor onze klanten en weten dat professionele beelden voor een bewezen hogere conversie zorgen (+25% meer) en voor een lagere retour (-22% minder). En.. we willen de www mooier maken 💛  

What can we shoot for you? 

Kort gezegd: we kunnen je snel helpen met je online beeldmateriaal.

Over studio360

studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s.  Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken. 

Wil je ook meer conversies en minder retours? Wij kunnen helpen! 

Contacteer ons

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849

FAQ'S

Socials