newsroom & blog.

newsletter, newsroom

Hoe het shoppend oog te begeleiden (naar jouw producten)

shoes in the picture

Fascinerend toch? Hoe offline vuistregels ook naar online te vertalen zijn? 

Neem nu verkopen in een offline omgeving. Je presenteert je producten zo dat potentiële klanten een goed overzicht van ze hebben. Je zet artikels die je snel wil verkopen in de verf. Eens de potentiële klant interesse toont, neem je dat artikel vast en laat het in detail zien. Je focust daarbij op details in het materiaal, in de afwerking, je vertelt waarom bepaalde ontwerpkeuzes werden gemaakt, je toont het product mogelijk ook in andere kleuren of materialen, …  

Kort gezegd: je begeleid het shoppend oog naar waar jij wil dat het gaat.

Doe hetzelfde online: begeleid het oog van je potentiële klant naar waar jij wil dat het gaat. Toon een complete look op een (echt) model, laat ieder stuk apart zien in een goede resolutie op een ghost of een flat packshot, laat de zijkant zien, de achterkant en vergeet vooral geen details te tonen, zaken die écht een verschil maken – het materiaal, een bepaalde voering, een aparte knoop, een sluiting, een verborgen versteviging, …

Hoe meer relevante informatie je toont over je product, hoe hoger je conversie zal zijn en hoe lager je retours. Het is echt.zo.simpel.

About studio360

studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s.  Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken. 

Contacteer ons

Wil je ook meer conversies en minder retours? Wij kunnen helpen! 

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849

FAQ'S

Socials