newsroom & blog.

newsletter, newsroom

Ghost shots

GELOOF JIJ IN SPOKEN?

OK, we geven het toe… we geloven in spoken 👻, ..  We werken er elke dag mee!

Ghost shots studio-360
Ghost shots studio-360

Wat zijn ghost packshots?

Ze worden ook weleens invisible mannequins genoemd of 3D packshots. Een ghost packshot toont de kleding alsof iemand het draagt, maar je ziet alleen de kleding, niet het model. Spooky? Nee hoor, het is een geweldige manier om alle details van de kleding te tonen – hoe de pasvorm is, hoe diep de décolleté is en je kan ook de binnenkant zien, zoals de voering van een jas. 

Onze ghosts komen in verschillende maten en vormen en we hebben ook aparte lichaamsdelen zoals hoofden en benen, specifiek voor hoeden, petten en sokken te presenteren.

Geef ons maar een gil als je meer wil weten over ghost packshots! We zullen niet schrikken, beloofd 😉

Ghost shots, Studio-360

Vermits realistische product informatie de verkoop doet stijgen op webshops, zijn er veel marktplaatsen die verkopers vragen om ghost packshots te voorzien van hun artikels. 

Over studio360

studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s.  Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken. 

Contacteer ons

Sta jij ook te springen voor meer conversies? Of heb je een vraag? Neem meteen contact met ons op.

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849

FAQ'S

Socials