newsroom & blog.

newsletter, newsroom

WAT JE ZELF DOET, IS NIET BETER

Product photos, studio-360, meme

Ieder van ons heeft zelf al meegemaakt waarom het cruciaal is de juiste informatie te krijgen bij een online aankoop.

Of je nu online of offline koopt, je wil zeker zijn als koper dat je weet wàt je koopt. Om te garanderen dat koper en verkoper het over hetzelfde hebben, dienen producten zo realistisch mogelijk voorgesteld te worden. Foto’s, video’s en gedetailleerde product informatie verhogen het vertrouwen van de koper en vermindert retours met meer dan 22%!  

Onze hightech studio’s maken haarscherpe beelden van je producten, of het nu gaat over foto’s, interactieve 360° beelden, GIF’s of video’s. Met automatische benamings software en individuele set-ups per klant, garanderen we de hoogste kwaliteit, consistentie en efficiëntie. De beelden staan binnen een mum van tijd klaar in alle mogelijke formaten voor je webshop, website, sociale media en printdoeleinden. 

Over studio360

studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s.  Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken. 

Contacteer ons

Sta jij ook te springen voor meer conversies? Of heb je een vraag? Neem meteen contact met ons op.

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849

FAQ'S

Socials