newsroom & blog.

newsletter, newsroom

Liefdesdrank s360 maakt je beelden onweerstaanbaar 💛

shoes in the picture

Stap 1: gebruik top materiaal

Onze ondertussen 5 geautomatiseerde studio’s zijn uitgerust met top technologie. De beelden worden onmiddellijk vrijstaand gemaakt en kunnen gelijktijdig geëxporteerd worden in een veelvoud van formaten. 

Stap 2: voeg een druppel GS1 compliancy toe

GS1 legde internationale standaarden rond productfotografie vast. Dit houdt oa de benamingen in van beelden, getoonde hoeken en aanleveringsmodaliteiten. De FMCG en DIY markten zijn de eerste die hun packshots GS1 compliant moeten maken. Bij studio360 zorgen we ervoor dat jouw beelden ook GS1 compliant zijn. 

Love potion s360 for making your packshots irresistible_zaag

Stap 3: presenteer je product met minstens 2 of 3 beelden.

De consument wil zich informeren voor een aankoop. Hoe meer informatie je kan bieden, hoe beter. Een frontaal beeld, een zijdelings beeld en een rugbeeld vormen de absolute basis. Maar vergeet die informatie niet die jouw product speciaal maakt en focus op details, materialen en afwerkingen.

Stap 4: voeg video toe als je het winkelkarretje wil vergroten.

Product video en catwalk video (dynamische beelden) hebben een bewezen positieve impact op je winkelkarretje. Vaak is het de laatste aanmoediging die een consument nodig heeft om over te gaan naar een aankoop. 

Stap 5: voeg een snuifje persoonlijkheid toe.

Ieder merk is verschillend en heeft een eigen persoonlijkheid en imago. Dit zou zichtbaar moeten zijn doorheen alle communicatie, inclusief de manier waarop producten op de webshop worden voorgesteld.  

Et voilà
Je hebt de ideale cocktail om iemand verliefd te laten worden op je producten.

About studio360

studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s.  Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken. 

Contacteer ons

Sta jij ook te springen voor meer conversies? Of heb je een vraag? Neem meteen contact met ons op.

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849

FAQ'S

Socials