newsroom & blog

newsletter, newsroom

Blijven of doorgaan?

Hoe jij je producten voorstelt online, heeft een grote impact op de online consument. En of ze verder gaan, of blijven.

  1. 2 op 3 consumenten zullen een webshop verlaten als er niet voldoende relevante productdetails gegeven worden. 
  2. Onpersoonlijke content. Maak een verschil op je webshop. Als je een multi-brand retailer bent, gebruik niet gewoon de beelden die je van de verschillende merken krijgt (en die NIET bij elkaar passen), maar sluit ze aan aan jouw merk. Wees de stylist / de curator van jouw merk! 
  3. Te zware beelden waardoor de webshop traag laadt, zorgt ervoor dat kopers je skippen. Hoge resolutiebeelden zijn prachtig maar veel te zwaar voor een webshop. 72dpi en 1080 x 1080 is echt meer dan genoeg. 
  4. Teveel beelden. Ja, we zijn visueel gedreven. Nee, we hebben geen kakafonie aan beelden in alle mogelijke vormen en dimensies nodig. Voor wat betreft webshops, raden we consistentie en kalmte aan. Toon minder maar grotere beelden in je galerij, denk aan consistente canvas groottes en stel de positionering van je product op het canvas ook vast. Neem deze punten zeker in beschouwing als je een nieuwe webshop wil maken. 
  5. 💛Mobile. Steeds meer consumenten shoppen op hun gsm – zorg ervoor dat je webshop mobile-friendly is! 

Er zijn natuurlijk nog meer redenen waarom consumenten een site skippen - maar als je al rekening met bovenstaande houdt, zul je het verschil in conversie voelen!

Over studio360

studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s.  Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken. 

Contacteer ons

Sta jij ook te springen voor meer conversies? Of heb je een vraag? Neem meteen contact met ons op.

Studio360 is dé expert in het maken van packshots, productfoto’s, 360° beelden en product video’s. Ons team staat klaar om jouw merk visueel onverslaanbaar te maken.

Office

Hessenplein 2
2000 Antwerpen

Nathalie: +32 489 300849

FAQ'S

Socials