1. services
  2. /
  3. Packshot Fotografie

Product Fotografie

Packshots

Je hebt nood aan professionele productfotografie? studio360 brengt jouw productfoto tot leven. Productfotografie, ook wel packshots geheten, is ons specialisme. Heb je een webwinkel of ben je een fotograaf? Studio 360 is jouw professionele packshotfotografie studio. Van setting, achtergrond tot nabewerking en uploaden naar je catalogus volgens GS1 standaard. Scoor online met goede packshots.

360° productfoto’s

Product fotografie kan niet meer zonder 360° foto’s. Interactieve foto’s brengen de producten uit je catalogus tot leven. Als webshop laat je je producten en verpakking graag optimaal in beeld komen. Contacteer Studio 360 als productfotograaf voor je 360° fotografie. Onze professionele apparatuur zorgt dat je beter en sneller werkt. Zonder schaduw en met oog voor detail.

Hero images

Specifiek ontwikkeld voor de online en mobiele shopper, geven hero-images de kerninformatie weer van je product. Goede foto’s zijn de uitgangsbasis van goede communicatie. Toon de beelden die mensen aanzetten tot kopen. Zet je product in de kijker met een hero image.

Juwelen

Eén van onze specialiteiten is om de ziel van de ontwerpers in de packshots van hun creaties te brengen. Juwelen fotograferen is een kunst. We brengen de details uit je ontwerpen naar boven. Hier gaat het niet over de verpakking maar om de inhoud.

Product gifs

Creatieve productfotografie? GIFs zijn leuke manieren om producten in de spotlight te zetten. Onze studio’s zijn er helemaal klaar voor om snelle stop motion video’s en GIFs te maken. Onze fotograaf vertelt je er graag meer over. Het is eens iets anders dan packshots, nietwaar?

Setting fotografie

Je producten komen mooi tot hun recht tegen een witte achtergrond. Maar wil je klanten inspireren, toon je product in een setting. Een gedekte tafel, de tuin, een speelplein, elk product in een aangepaste locatie inspireert je klanten. Werk met de juiste productfotograaf als partner voor je fotografie.