1. services
  2. /
  3. Fashion Fotografie

Fashion Fotografie

Packshots met live model

Werken met echte modellen werkt inspirerend voor de consument: hoe is het gestyled en gecombineerd? Hoe beweegt het kledingstuk?

Kapstok

Geef je packshots een persoonlijke touch en presenteer ze op een (gepersonaliseerde) kleerhanger. Losjes of strak gestyled, afhankelijk van het imago van jouw merk.

Ghost packshots

Packshots voor fashion fotografie zonder een model, ook wel gekend als ‘invisible mannequin photography’ of ‘3D clothing packshots’. Een ‘ghost mannequin’ geeft de kledij weer alsof iemand ze draagt, terwijl enkel de kledij zichtbaar is. Dit is een geweldige manier om de details van de kledij in de schijnwerpers te zetten – hoe het past, hoe de neklijn valt, maar ook de details binnenin, zoals de binnenvoering van een jas. De focus is 100% gericht op het kledingstuk!

Packshots

We shooten, bewerken en uploaden vrijstaande 2D of 360° roterende beelden van je producten. Onze gespecialiseerde machines werken snel en nauwkeurig, waardoor je producten er steeds op hun best uitzien.

Flat

Je product wordt liggend getoond, uitgelegd of gevouwen. Een mooie manier om inspirerende composities te maken voor social media of om helemaal los te gaan met stopmotion (bv unboxing gifs).