Moving on!

Moving on!

We zijn verhuisd!

Geen betere manier om het jaar te starten dan met een frisse nieuwe studio! We zijn naar grotere, beter ingerichte ruimtes verhuisd en zijn ondertussen gesetteld op ons nieuwe adres op het Hessenplein 2, 2000 Antwerpen.

We nemen hierbij graag de gelegenheid om onze klanten, ons team en onze supporters te bedanken – zonder jullie hadden we deze stap niet kunnen nemen!

Onze missie is sinds de start in 2019 niet veranderd – producten er op hun best laten uitzien op webshops en marktplaatsen en zo een effect te hebben op de ‘looks’ en de ‘books’ (heddem __?) van onze klanten. De laatste jaren vormden zowel een grote uitdaging voor ons als start-up maar zorgden ook voor een fastforward in e-comm mogelijkheden. Zo kregen we de opportuniteit om mee het verschil te maken in zowel grote als kleine bedrijven voor wat betreft hun product visualisatie.

In 2021 werden we bol.com en amazon.com service platform partners en bleven we uiteraard ook gecertifieerde GS1 service partner. Lokaal blijven we nauw samenwerken met sector partners zoals de ModeUnie en de Generation Shop en nieuwe partnerships zijn in de maak. Binnekort meer nieuws daarover!

Ondertussen, wees welkom op het Hessenplein 2 – wij kijken er alvast naar uit om samen verder het www mooier te maken.

Happy 2022 ! ­čąé
Y&N & het studio360 team

Wilt u geen gedoe, maar heeft u wel dringend behoefte aan productvisualisatie of advies over hoe u uw product kunt laten opvallen en uw online aanwezigheid kunt laten schitteren? Neem contact met ons op, we helpen u graag! Let’s beautify the www!

 

Yolande, Nathalie & the studio360 team

Menu